събота, 2 юни 2012 г.

Многолистна Питка със Сусам.

Преди няколко дни,бях на гости и там ми предложиха да опитам една "многолистна питка" със сусам,но тя беше купешка и твърде тестена,поне с такова впечатление останах от залчето с което прегреших хе-хе.За това си казах,че ще се опитам аз да омеся и загърбих факта,че с мая съм работила само веднъж.Изчаках до този уикенд и сутринта след кафето се захванах за работа.

Рецептата,която използвах е http://www.rusankakulinaria.info/2010/10/blog-post_11.html . Благодаря !

И моя резултат :


Останах доволна ^^ ,  пък ще видим "домашните" какво ще кажат за вкусовите й качества.
Лек ден. :]




4 коментара:

  1. Като гледам каква питка си завъртяла, не мога да повярвам, че работиш едва за втори път с мая.:-)) Съ-вър-ше-на е!!!!!! Такава пухкава, с равномерен златист загар, просто те подканя да си придърпаш максимално столчето до монитора и да кажеш: "Ам-ам!".:-)) Наистина невероятно добре ти се е получила, а за рецептата на Русанчето нямам и съмнения, че е перфектна!
    Поздравления!
    Сърдечни поздрави и прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря адски много ! Аз също останах очудена от резултата,но в моя полза е,че си усещам печката иначе и време не засичах при печенето :D. Отново мнооого благодаря,успешна седмица и на теб.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна ти се е получила! А факта, че си правила тесто с мая само веднъж, направо ме изумява, гледайки резултата! Имаш талант, това е! Поздрави и прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Изключително много благодаря.Когато човек има желание,в повечето случаи начинанието му се осланя с успех според мен,а и ми доставя удоволствие.Обаче винаги има какво още да се учи.
      Успешна и хубава седмица и на теб!

      Изтриване